fbpx

Residential in Puerto Alcudia, Majorca

Residential in Puerto Alcudia, Majorca

LOCATION: Puerto Alcudia, Majorca.
Project: Residential in Puerto Alcudia.
Project Management: J.David Martinez Jofre of Minimal Studio
Copyright: Art Sánchez Photography

Before starting the refurbishment, the flat comprises of differents rooms that don’t allow natural light to enter, furthermore, the dark colour range of the flat gives few illumination to this space too. For that reason, the main objective of the refurbishment was to give the residence more empty spaces and more brightness in all room atmospheres.
Upon entering the home, we can see the influence of minimalism along with the colour white in the spaces provided, and it is mixed with grey shades of the concrete which provides context and character. It makes a perfect chromatic matching and it highlights the entry of natural light into the flat thanks to the large windows that also provide access to the exterior terrace.

tags

Request information







* requested fields

Pursuant to the provisions of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR) and Act 3/2018, of 5 December, on Personal Data Protection and Guarantee of Digital Rights, we inform you that we will process your personal data for the purposes of providing the information requested by you.