Sandbjerg Residence, Denmark.

Sandbjerg Residence, Denmark.

LOCATION: Selandia, Dinamarca
Project design: Norm Architects
Photography: Jonas Bjerre-Poulsen.

Norm Architects have completed the interior refurbishment of a private residence north of Copenhagen, marrying country house charm and contemporary sophistication.

The house is located in the idyllic landscape of Northern Zealand, Denmark. Surrounded by meadows and forests, the house sits intimately secluded in a nook of trees that open up to a park-like garden that brings light and air to the residence. The exterior of the house is a tribute to traditional Danish country houses, featuring a matte-rendered chalky taupe coloured fa├žade, paned windows, thatched roof and granite stone settings. Everything inside out is made from the finest, largely locally sourced natural materials.

ARC washbasin in carrara marble.

tags

Request information

[contact-form-7 id="823" title="EN - Request information" html_class="form" product="projects / Sandbjerg Residence, Denmark."]