T House, Valencia

T House, Valencia

LOCATION: Valencia, España.
Project: Francesc Rife Studio
Photo: David Zarzoso
IG: @francescrifestudio

Although it was a coincidence that this housing project was completed in the middle of autumn, the romance between the colors of the season and the Canadian cedar wood allows it to be seen at its finest. A lattice system that surrounds both the exterior and the interior provides not only character to the building but also functionality.

In Francesc Rifé’s project we can find furniture from the Strato collection, accompanied by the Origin bathtub and accessories.

tags

Request information







    * requested fields

    Pursuant to the provisions of the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR) and Act 3/2018, of 5 December, on Personal Data Protection and Guarantee of Digital Rights, we inform you that we will process your personal data for the purposes of providing the information requested by you.