fbpx

T House, Valencia

T House, Valencia

LOCATION: Valencia, España.
Project: Francesc Rife Studio
Photo: David Zarzoso
IG: @francescrifestudio

Although it was a coincidence that this housing project was completed in the middle of autumn, the romance between the colors of the season and the Canadian cedar wood allows it to be seen at its finest. A lattice system that surrounds both the exterior and the interior provides not only character to the building but also functionality.

In Francesc Rifé’s project we can find furniture from the Strato collection, accompanied by the Origin bathtub and accessories.

tags

Request information







    * champs obligatoires

    Conformément aux dispositions du règlement général en matière de protection des données 2016/679 (RGPD) et de la Loi organique nº 3/2018 du 5 décembre 2018 sur la protection des donnés personnelles et la garantie des droits numériques, nous vous informons que vos données personnelles seront traitées uniquement afin de vous fournir les informations sollicitées de votre part.