T House, Valencia

T House, Valencia

LOCATION: Valencia, España.
Project: Francesc Rife Studio
Photo: David Zarzoso
IG: @francescrifestudio

Although it was a coincidence that this housing project was completed in the middle of autumn, the romance between the colors of the season and the Canadian cedar wood allows it to be seen at its finest. A lattice system that surrounds both the exterior and the interior provides not only character to the building but also functionality.

In Francesc Rifé’s project we can find furniture from the Strato collection, accompanied by the Origin bathtub and accessories.

tags

Request information







    * campi obbligatori

    In conformità con le disposizioni del Regolamento Generale sulla Protezione dei Dati 2016/679 (RGPD) e della Legge Organica 3/2018, del 5 dicembre, sulla Protezione dei Dati Personali e la Garanzia dei Diritti Digitali, ti informiamo che tratteremo i tuoi dati personali allo scopo di fornirti le informazioni da te richieste.