fbpx

T House, Valencia

T House, Valencia

LOCATION: Valencia, España.
Project: Francesc Rife Studio
Photo: David Zarzoso
IG: @francescrifestudio

Although it was a coincidence that this housing project was completed in the middle of autumn, the romance between the colors of the season and the Canadian cedar wood allows it to be seen at its finest. A lattice system that surrounds both the exterior and the interior provides not only character to the building but also functionality.

In Francesc Rifé’s project we can find furniture from the Strato collection, accompanied by the Origin bathtub and accessories.

tags

Request information







    * обязательные для заполнения поля

    На основании положений Общего регламента о защите данных 2016/679 и Органического закона 3/2018 от 5 декабря «О защите персональных данных и гарантии цифровых прав» сообщаем, Мы сообщаем вам, что мы будем обрабатывать ваши персональные данные с единственной целью предоставить вам запрашиваемую вами информацию